Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΕΥΡΩΠΗ:Βρήκε προπονητή η Βαλένθια

Στο πρόσωπο του 47χρονου Ισπανού τεχνικού Μανόλο Χουσέιν βρήκε η Βαλένθια τον αντικαταστάτη του Νέβεν Σπάχια.

Χαμός για το Ελλάδα-ΗΠΑ:"Κλάταρε" το σύστημα προπώλησης!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Η επιστροφή

Μοναδικές στιγμές, από το ξέφρενο γλέντι των οπαδών του Ηρακλή μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Παιδί-φαινόμενο

Το «τσιμπήσαμε» από την ηλεκτρονική έκδοση της “Marca”. Πρόκειται για ένα 9χρονο αγόρι, τον Ryan Victorio, από την πόλη Chino Valley της Αριζόνα, το οποίο χαρακτηρίζουν «φαινόμενο». Απολαύστε το

Χ.Παπαγεωργίου: Φιλανθρωπικό «Fashion show»!

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές στο παρελθόν, ο βετεράνος άσος του Άρη και της Εθνικής ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου, ως ιδρυτής και πρόεδρος της «Human Power» πρωτοστατεί σε θέματα κοινωνικής προσφοράς.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο Ίβκοβιτς, ο Πανελούδης ο Ολυμπιακός…


 Μας το μετέφεραν, το διασταυρώσαμε και το καταθέτουμε: Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επισκέφθηκε  την Θεσσαλονίκη…

ΑΡΗΣ-ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ: "Να τελειώνουμε με την διοίκηση"

Το γεγονός ότι ο Θανάσης Τζεβελέκης θα βρίσκεται μέχρι την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, δημιουργεί προσδοκίες ότι θα «τρέξουν» οι εξελίξεις σε ότι αφορά την δημιουργία νέας διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης.

Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ

Λίγες ημέρες πριν, η «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης» δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με τις αμοιβές των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2009-10 , σχολιάζοντας ταυτόχρονα την πρόσφατη τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκου Σταυρόπουλου, πως το μπάτζετ του «δικεφάλου» ήταν 1 εκ. ευρώ.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΕ ΠΑΟΚ:"Επιτηρητής" στην νέα διοίκηση

Τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, επισκέφθηκε εξωδιοικητικός παράγοντας της ΚΑΕ. Του παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας. 

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΥΡΩΠΗ:Το πινακάκι του Σκαριόλο


Έτοιμο προς διάθεση στους ενδιαφερόμενους είναι το νέο πινακάκι για προπονητές του μπάσκετ που ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ο Σέρτζιο Σκαριόλο! 

Οι "Βίκινγκς" στο 3 on 3

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή ομάδας δημοσιογράφων στο τουρνουά "3 on 3" streetball που διοργανώνει φέτος ο ΠΣΑΚ στην Θεσσαλονίκη(19-20 Ιουνίου).

Με τους βετεράνους του Ηρακλή ο Β. Αλεξανδρής

Με δυο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το 17ο πρωτάθλημα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΕΥΡΩΠΗ:Στην «all bosman» 5άδα ο Βασιλειάδης


Το Eurobasket.com, , ανακοίνωσε  τα βραβεία για την περίοδο 2009-10 όσον αφορά στην ACB .

Τα γεννέθλια του Νίκου

Ημέρα γεννεθλίων είναι η σημερινή για τον Νίκο Χατζηβρέττα (26/5/1977) που από το πρωί δέχεται ευχές.

Ο Ζιχ, το «Ακρόαμα», ο Στάνκοβιτς, ο Βασιλακόπουλος


Το παρακάτω άρθρο υπογράφει ο Φίλιππος Συρίγος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία(23/5) στην στήλη του «Φιλιππικοί», με τίτλο «ο αφανής ήρωας του Ελληνικού μπάσκετ». 


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΣΑΚΕ: Το "ραντεβού" με τον ΟΠΑΠ

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΟΠΑΠ θα έχει αύριο στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Η κλήρωση της γ΄ φάσης των πλέι οφ


Διαιτητές Α1 Ανδρών (Πλέι Οφ, Γ΄Φάση)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των διαιτητών της Γ’ Φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και παρόντων εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στην τελική φάση. 

Τα είπε με Άρη και ΠΑΟΚ ο Καπικιόνι



Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκεται αυτή την στιγμή ο γνωστός ατζέντης παικτών, Λουτσιάνο Καπικιόνι.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Επαφές στην Χαλκιδική!

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος οι παράγοντες του ΠΑΟΚ τήρησαν την παράδοση που θέλει τις διοικητικές διεργασίες και διαβουλεύσεις να μεταφέρονται σε γιορτές και αργίες στις κοντινές στην Θεσσαλονίκη παραλίες της Χαλκιδικής.

Στο Ρέθυμνο αύριο ο Σύλλογος Βετεράνων

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο Ρέθυμνο στην μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο ΑΓΟΡ αναφέρει τα εξής:«Ο Α.Γ.Ο. Ρέθυμνο Aegean βάζει τα καλά του για να υποδεχτεί τις μεγαλύτερες δόξες του Ελληνικού μπάσκετ σ’ ένα φιλικό αγώνα στην μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Περί Γ. Ιωαννίδη…

Το www.allstarkourouna.blogspot.com ανέφερε χθες τα εξής:«Αν ήταν Πρωταπριλιά μπορεί κάποιος να το πέρναγε για το παραμύθι της ημέρας. Κι’ όμως μοιάζει να είναι ένα σενάριο που αγγίζει την πραγματικότητα... Η επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη στα γήπεδα και στους πάγκους.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Θέμα ηθικής τάξης

Θέμα ηθικής …τάξης προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της υπηρεσιακής διοίκησης του «δικεφάλου» Μιλτιάδης Κανώτας υπέγραψε για την εκχώρηση στον εαυτό του δυο δόσεων από την τηλεόραση της «NOVA». Ο ίδιος παρόλα αυτά διευκρινίζει πως ήταν ενημερωμένο το διοικητικό συμβούλιο όπως και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν για να διασφαλίσει τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής που ο ίδιος φρόντισε για την έκδοση της (μέσω της τράπεζας Πειραιώς) για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είπε σε συνεργάτες του δε , πως μόλις παραλάβει άθικτη την εγγυητική, θα παραδώσει τις δυο δόσεις των 40.000 ευρώ.

Ευρώπη: Το «στοίχημα» του Κρις Μονρό

Καλά που δεν πουλάει το μπάσκετ. Σύμφωνα με την Ιταλική λίγκα (lega basket) μέσα σε διάστημα 12 ωρών έγινε σολντ άουτ των 10.000 εισιτηρίων του αγώνα της Αρμάνι με τους Νιου Γιορκ Νικς που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 3 Οκτωβρίου στο Φόρουμ του Μιλάνο. Αν καταφέρει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κρις Μονρό να πείσει για την αξία του στην διαδικασία των Ιταλικών πλέι οφ(θυμίζουμε πως αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην Αρμάνι) και κερδίσει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ίσως καταφέρει να ζήσει κι αυτός την ξεχωριστή εμπειρία της συμμετοχής στο «ΝΒΑ Europe Live». Εμείς του το ευχόμαστε…

ΕΥΡΩΠΗ: Οι «φοιτητές» χειροκροτούν την Ατλέτικο

"Την Κυπελλούχο Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης χειροκροτούν αύριο(23/05) οι φίλοι της Εστουντιάντες σε εδική εκδήλωση στο περιθώριο του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Εκτός των άλλων οι νικητές του τελικού του Αμβούργου θα παρουσιάσουν στους «φοιτητές» το βαρύτιμο τρόπαιο.
Με αυτό τον τρόπο η Εστουντιάντες ανταποδίδει ανάλογη εκδήλωση της Ατλέτικο Μαδρίτης προ δεκαετίας στο «Βιθέντε Καλντερόν», όταν χειροκροτήθηκαν οι φοιτητές για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας το 2000"

Πηγή:gr.basket.gr, by… "Ειδικές καταστάσεις"

ΕΣΑΚΕ: Είναι πολλά τα λεφτά

Ανέβασε ψηλά τον... πήχη ο Βασίλης Οικονομίδης κατά την περίοδο της προεδρίας του στον ΕΣΑΚΕ. Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει:
«Το ετήσιο μπάτζετ του ΕΣΑΚΕ για την αμοιβή τριών μελών του Δ.Σ. είναι (άκουσον άκουσον) 150.000 ευρώ. Οι έμμισθες θέσεις είναι αυτές των προέδρου , γενικού γραμματέα και ταμία. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι πρόκληση για την περίοδο που ζούμε στην Ελλάδα».

Πηγή: Εφημερίδα “Goal”, στήλη: "Ταμπλό και μέσα"

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Διαιτητές...

Α1 PLAY OFFS
Γ' ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5
ΣΕΦ 18.45 Ολυμπιακός-Μαρούσι Μουζάκης, Παπαπέτρου, Γκούμας (Ντίνος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/5
ΟΑΚΑ 18.45 Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος Γκόντας, Καρακατσούνης, Σώμος (Κορασίδης)

ΤΡΙΤΗ 25/5
ΚΓ ΑΓ. ΘΩΜΑ 18.00 Μαρούσι-Ολυμπιακός Βορεάδης, Πηλοϊδης, Σταματόπουλος (Μαύρος)

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 18.45 Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός Σχινάς, Κορομηλάς, Μάνος (Σγουρός)

Α2 ΕΘΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5
Κραχτίδη 17.30 Δράμα-ΟΦΗ Αργυρού, Τζιμογιάννης, Τάτσικας (Λαμπρίδης)
Υμηττού 17.30 Αμύντας-Αρκαδικός Παναγιώτου, Νικολούλης, Τζαφλέρης (Μπισιώτης)
Μετς Α 17.30 Παγκράτι - Δάφνη Διαμαντής, Τσούνας, Αντερριώτης (Κατωμέρης)
Αιγάλεω 17.30 Αιγάλεω - Ικαροι Σ. Γεωργιάδης, Πανταζής, Χαλαμπαλάκης (Ορφανός)
Αμοιρίδη 17.30 Ξάνθη - Ηρακλής Μαχαιριανάκης, Κοτσιμπός, Γιαμούζης (Τσανίδης)
Ρεθύμνου 17.30 Ρέθυμνο - Νήαρ Ηστ Πουρσανίδης Κ., Δεσλής, Λαζαρίδης (Μούτσος)
Τόφαλος 17.30 Ολυμπιάδα Π. - Ερμής Λ. Μητσόπουλος, Θεονάς, Τσώνος Μ. (Θεοδοσόπουλος)
Περάματος 17.30 Πέραμα - Ικαρος Εσπερος Ψαριανός, Μπίκας, Τραγάκης (Παπαδόπουλος Κ.)

Στην Θεσσαλονίκη ο Λου...

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Έλληνας ατζέντης του Τζερεμάια Μάσει, Λου Διαμαντόπουλος. Ο εν λόγω μάνατζερ, εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και αρκετούς νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της πόλης.

Η Βαλκανική λίγκα θέλει την Καβάλα!

Την επιθυμία του να εντάξει στην Βαλκανική λίγκα μια Ελληνική ομάδα είχε εκφράσει κατά το παρελθόν στον ισχυρό άντρα του Ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο εκτελεστικός διευθυντής ,εμπνευστής της συγκεκριμένης λίγκας (και πρώην διαιτητής) Σάι Στρικς. Η Καβάλα -και για γεωγραφικούς λόγους- είναι μια περίπτωση που ο Στρικς εκμυστηρεύθηκε ότι θα τον ενδιέφερε.Ο πρόεδρος της Καβάλας πάντως, είπε πως επισήμως δεν του έχει γίνει ακόμη κάποια πρόταση.

Στην Θεσσαλονίκη ο Λιανός

Σε υποκατάστημα της "Proton Bank" στην Θεσσαλονίκη είδαν σήμερα τον πρώην ισχυρό άντρα του Πανιωνίου, Ηλία Λιανό. Σε κάποιους μπήκαν ...ψύλλοι στα αυτιά όμως η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη δεν είχε-όπως μας διαβεβαίωσαν- σχέση με το μπάσκετ.

Και …δημοσιογράφοι στο 3 on 3 !

Και μια ομάδα δημοσιογράφων όπως όλα δείχνουν θα κατέβει στο τουρνουά «3 on 3» streetball, που διοργανώνει φέτος ο ΠΣΑΚ στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Δήμο και την Νομαρχία Θεσσαλονίκης (19-20 Ιουνίου) στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο. Μόλις επιβεβαιωθεί και τυπικά η συμμετοχή τους(και αφού φροντίσουν να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις), θα ενημερώσουμε σχετικά με την «ταυτότητα» τους. Παρακάτω σας θυμίζουμε τα σημεία δήλωσης συμμετοχής στο «3 on 3».

Αλεξάνδρειο Μέλαθρον
Γραφείο ΠΣΑΚ
(δίπλα από το κυλικείο)
6932756739

Καφέ Μπλε
Λεωφόρος Νίκης 31,Παραλία (Αριστοτέλους)

Sportsville Cafe
Νικολάου Πλαστήρα 30, Χαριλάου
2314005035

Sea to See
Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Ποσειδώνιο
2310851581

Η επικοινωνία Βεζυρτζή-Καρακούση

Την συμβουλή του πρώην προέδρου του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Νίκου Βεζυρτζή ζήτησε χθες ο Άρης Καρακούσης, με αφορμή τις παροτρύνσεις που δέχεται ώστε να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ. «Να προσέξεις το θέμα της οικονομικής διαχείρισης και μην αφήνεις άλλους να αποφασίζουν για σένα», είπε ο Βεζυρτζής στον παλιό του φίλο τον οποίο μάλιστα είχε στο παρελθόν στο συμβούλιο του «δικεφάλου». Το θέμα με την νέα διοίκηση στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένονται απαντήσεις από 2-3 οικονομικούς παράγοντες στους οποίους απευθύνθηκαν. Μην απατάστε όμως. Κατά τα φαινόμενα και την επόμενη σεζόν οι «εξωδιοικητικοί» θα κινούν τα …νήματα.

Το ιστορικό λεύκωμα της «ΜΑΚΑΜΠΗ Θεσσαλονίκης»

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την καταγραφή της αθλητικής ιστορίας της πόλης, προχώρησε σε μια ακόμη καλαίσθητη έκδοση για ένα ιστορικό σωματείο με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ, όπως ο «Γ.Σ. ΜΑΚΑΜΠΗ Θεσσαλονίκης». Το λεύκωμα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης την Τρίτη 25 Μαίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Κ.Ι.Θ(Μέγαλο Μπίλη, πλατεία Ιπποδρόμου). Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ανάλογα λευκώματα έχουν κυκλοφορήσει για τον ΑΕΤΟ, τον ΗΡΑΚΛΗ τον ΑΡΗ, τον ΠΑΟΚ, τον ΒΑΟ, την ΧΑΝΘ, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Θερμαϊκό, την ΜΕΝΤ, τον Μακεδονικό και τον Τρίτων.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ:Αναβολή στην άφιξη του Μπλατ

Νωρίς το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης είχε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τελευταίος ενημέρωσε πως θα καθυστερήσει την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες ακόμη (ήταν προγραμματισμένο να έρθει στις 22/5) καθώς θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκ νέου στην Μόσχα, για να διευθετήσει υποχρεώσεις του που σχετίζονται με την συνεργασία του με την Εθνική Ρωσίας.

Μπιλμπάο για Βασιλειάδη;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση (για διετές συμβόλαιο) στον Κώστα Βασιλειάδη. Προτεραιότητα του έμπειρου φόργουορντ είναι έτσι κι αλλιώς να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της ACB.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Σταυρόπουλος

Είναι οριστικό. Αρνητικά απάντησε στην πρόταση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, ο Νίκος Σταυρόπουλος.

To camp του Μπάνε

Το καλοκαιρινό του camp ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Θα λειτουργήσει από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 21 Ιουλίου σε δυο γήπεδα της Θεσσαλονίκης. Του Πανοράματος και της Γερμανικής σχολής. Το πρόγραμμα του camp απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν ατομικές τους αδυναμίες.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το παράπονο των μελών του δ.σ.

Ένα παράπονο μετέφεραν στους εκπροσώπους του Τύπου, το βράδυ της Τρίτης τα μέλη του δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,μετά το τέλος της συνεδρίασης του συμβουλίου. Οι κ.κ. Κανώτας, Κατσιώρας, Στογιάννης, Σταμολάμπρος και Σαλτσίδης τόνισαν μεταξύ άλλων:"Υπήρξε μεγάλη αμφισβήτηση προς την διοίκηση από φιλάθλους και δημοσιογράφους. Εμείς το καλοκαίρι παλεύμε για να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ και κάποιοι μας κατηγορούσαν λέγοντας ότι δεν θέλαμε τον Πρέλεβιτς, ότι πήραμε τον Σκοπιανό Γκετσέφσκι και τον Ταπούτο που ήταν Άρης". Δεν έδωσαν πάντως ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με το χρέος που δημιουργήθηκε φέτος. Παρέπεμψαν για λεπτομέρειες στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Αύριο η σύσκεψη στην ΚΑΕ Άρης

Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο. Η σύσκεψη κορυφής των μετόχων της ΚΑΕ Άρης (και εξωδιοικητικών παραγόντων) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο. Από αυτήν την συνάντηση ,αναμένεται να προκύψουν νεότερα αναφορικά με το σχήμα της νέας διοίκησης.

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Π. Δέδες: "Ο τσαμπουκάς και η αλλαζονία της ΟΔΚΕ"

Από τον έγκριτο νομικό και δικηγόρο του Στέλιου Κουκουλεκίδη, Παντελή Δέδε λάβαμε την παρακάτω επιστολή:
"Αγαπητοί φίλοι
Σας ενημερώνω ότι το ΑΣΕΑΔ με την με αριθμό 75/2010 απόφασή του απέρριψε αίτηση ανάκλησης της ΟΔΚΕ κατά προηγούμενης απόφασης του ΑΣΕΑΔ (153/2009 ) που είχε δικαιώσει τον διαιτητή Κουκουλεκίδη.
Ο Κουκουλεκίδης έχει κάνει καταγγελία στην Ευρωπαική Ενωση, η οποία και εξετάζεται από τον αρμόδιο Επίτροπο και αγωγή αποζημιώσεως κατά των μελών του Δ.Σ της ΟΔΚΕ.
Το ΑΣΕΑΔ δεν χρειάστηκε και πάλι, συνεπεία των παραλείψεων της ΟΔΚΕ-ΚΕΔ-ΕΟΚ, να εξετάσει την νομοθεσία της ΕΕ και τις Οδηγίες, που απαγορεύουν τις διακρίσεις.
Μάλλον σύντομα όμως και ενόψει και του νέου πρωταθλήματος, εάν δεν υπάρξουν και άλλες παραλήψεις των αρμοδίων οργάνων, θα μετρήσουμε τα …τελευταία απομεινάρια του «τσαμπουκά» και της «αλλαζονίας της εξουσίας» της ΟΔΚΕ.
Η νέα απόφαση (α) κρίνει ότι η ΟΔΚΕ και η ΕΟΚ όφειλαν να γνωρίζουν την από το 2009 απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της FIBA ( έστω και εάν είναι παράνομη και αντίθετη προς την νομοθεσία της ΕΕ) και (β) κρίνει οτι η από 2010 απόφαση της ΚΕΔ, που εκδόθηκε εκ των υστέρων για να καλύψει την κατάχρηση εξουσίας της ΟΔΚΕ, δεν λαμβάνεται υπόψη ούτε είναι νόμιμη χωρίς την προηγούμενη συμφωνία της ΕΟΚ !!!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Παντελής Δέδες"

Ήρθε και ο Πέτζα

Οι αφίξεις συνεχίσθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Μετά τον Βασιλειάδη και ο Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, βρίσκεται από το μεσημέρι με την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη.

Σκέψεις για Χουγκάζ στην Καβάλα

Το σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει το "χρίσμα" του νέου προπονητή της ομάδας, στον μέχρι πρότινος βοηθό του Βαγγέλη Αλεξανδρή(και παλαιότερα του Κώστα Πιλαφίδη),Κρις Χουγκάζ εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Καβάλας, Κ. Παπακωσταντίνου.
Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής(που ακόμη περιμένει τις αποφάσεις της διοίκησης) βρέθηκε σήμερα για προσωπικές του υποθέσεις στην Λάρισα.

Στην Θεσσαλονίκη ο Βασιλειάδης

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο έμπειρος φόργουορντ μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα(αναδείχθηκε 5ος καλύτερος φόργουορντ της ACB με τα χρώματα της Ομπραντόιρο) επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Είχε την ευκαιρία μάλιστα να χαλαρώσει, παρακολουθώντας σε φιλικό σπίτι, την αναμέτρηση του Πανελληνίου με τον Παναθηναικό.

Αντί προλόγου...

Με κίνητρο την ανάγκη της έκφρασης και της επικοινωνίας. Χωρίς άλλους προλόγους και σάλτσες...
Ξεκινάμε.