Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Π. Δέδες: "Ο τσαμπουκάς και η αλλαζονία της ΟΔΚΕ"

Από τον έγκριτο νομικό και δικηγόρο του Στέλιου Κουκουλεκίδη, Παντελή Δέδε λάβαμε την παρακάτω επιστολή:
"Αγαπητοί φίλοι
Σας ενημερώνω ότι το ΑΣΕΑΔ με την με αριθμό 75/2010 απόφασή του απέρριψε αίτηση ανάκλησης της ΟΔΚΕ κατά προηγούμενης απόφασης του ΑΣΕΑΔ (153/2009 ) που είχε δικαιώσει τον διαιτητή Κουκουλεκίδη.
Ο Κουκουλεκίδης έχει κάνει καταγγελία στην Ευρωπαική Ενωση, η οποία και εξετάζεται από τον αρμόδιο Επίτροπο και αγωγή αποζημιώσεως κατά των μελών του Δ.Σ της ΟΔΚΕ.
Το ΑΣΕΑΔ δεν χρειάστηκε και πάλι, συνεπεία των παραλείψεων της ΟΔΚΕ-ΚΕΔ-ΕΟΚ, να εξετάσει την νομοθεσία της ΕΕ και τις Οδηγίες, που απαγορεύουν τις διακρίσεις.
Μάλλον σύντομα όμως και ενόψει και του νέου πρωταθλήματος, εάν δεν υπάρξουν και άλλες παραλήψεις των αρμοδίων οργάνων, θα μετρήσουμε τα …τελευταία απομεινάρια του «τσαμπουκά» και της «αλλαζονίας της εξουσίας» της ΟΔΚΕ.
Η νέα απόφαση (α) κρίνει ότι η ΟΔΚΕ και η ΕΟΚ όφειλαν να γνωρίζουν την από το 2009 απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της FIBA ( έστω και εάν είναι παράνομη και αντίθετη προς την νομοθεσία της ΕΕ) και (β) κρίνει οτι η από 2010 απόφαση της ΚΕΔ, που εκδόθηκε εκ των υστέρων για να καλύψει την κατάχρηση εξουσίας της ΟΔΚΕ, δεν λαμβάνεται υπόψη ούτε είναι νόμιμη χωρίς την προηγούμενη συμφωνία της ΕΟΚ !!!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Παντελής Δέδες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου