Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Περί Γ. Ιωαννίδη…

Το www.allstarkourouna.blogspot.com ανέφερε χθες τα εξής:«Αν ήταν Πρωταπριλιά μπορεί κάποιος να το πέρναγε για το παραμύθι της ημέρας. Κι’ όμως μοιάζει να είναι ένα σενάριο που αγγίζει την πραγματικότητα... Η επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη στα γήπεδα και στους πάγκους.


Ο 66χρονος,σήμερα, πολιτικός και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο τεχνικού συμβούλου στον Άρη με πρώτο προπονητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που εγκαταλείπει μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές τη Ρόδο και τον Κολοσσό!
Το σενάριο κυκλοφορεί ευρέως στη Θεσσαλονίκη εδώ και μέρες και πυροδοτήθηκε από την πληροφορία ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Ήδη, αναμένεται το πρώτο μεγάλο προπονητικό ’’ντόμινο’’ αφού αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο και οργιάζουν οι φήμες και για τον Μπλατ. Ακούγεται χωρίς πάντως την παραμικρή επιβεβαίωση ότι εγκαταλείπει τον Άρη για να αναλάβει τον... Ολυμπιακό σε περίπτωση που χαθεί ο τίτλος. Το τελευταίο πάντως διαψεύδεται ανεπίσημα από τον Ολυμπιακό! Σημειώστε ότι δεν αποκλείεται μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια (1991) δεν αποκλείεται να έχουμε συνύπαρξη Ιωαννίδη- Γκάλη στον Άρη αφού στον δεύτερο έχει προταθεί να ηγηθεί της νέου διευρυμένου διοικητικού σχήματος».

Πηγή: www.allstarkourouna.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου