Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εκτεθειμένοι Ζαβλανός, Κορομηλάς



Είδαν το βίντεο του ΠΑΟΚ –Άρης στην ΚΕΔ. Εκτός από ζητήματα που έχουν να κάνουν με διαιτητικές αποφάσεις είδαν και κάτι μάλλον… εξωφρενικό. Κάποια στιγμή , στο α΄ ημίχρονο οι διαιτητές καταλογίζουν φάουλ στον Χαραλαμπίδη. Το συγκεκριμένο φάουλ όμως χρεώνεται  από την γραμματεία προφανώς από λάθος, στον Χατζηβρέττα!!! Κάπως έτσι ξεκινάει το απίστευτο μπέρδεμα με τα φάουλ του συγκεκριμένου παίκτη.
Τόσο ο κ. Ζαβλανός, όσο και ο κ. Κορομηλάς ωστόσο οφείλουν να δώσουν μια απάντηση σε ΠΑΟΚ και Άρη: Με ποιο σκεπτικό όρισαν σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, όπως είναι αυτό της Θεσσαλονίκης έναν μόνον διεθνή; Θεώρησαν ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι ρουτίνας και ότι δεν ήταν υψηλής επικινδυνότητας;
Η πρόταση του Ντρόμπνιακ
Πρότεινε και ο Ντρόμπνιακ σύμφωνα με πληροφορίες προπονητή στον Ηρακλή. Τον νεαρό Αλεξάντερ Μάτοβιτς, πρώην συνεργάτη του Βουγιόσεβιτς στην Παρτιζάν!
Ναι ο Μπάνε, όχι ο Γκάλης
Εκτός Ελλάδος θα βρίσκεται στις 20 Φεβρουαρίου ο Νίκος Γκάλης και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε την πρόσκληση που του έγινε από τον Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, προκειμένου να παραβρεθεί σε φιλικό παιχνίδι στα Γιάννινα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας , Κάρολου Παπούλια. Ο Ευθύμης Ρετζιάς, ήταν αυτός που μεσολάβησε για την παρουσία παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα. Την παρουσία τους επιβεβαίωσαν φυσικά ο Ρετζιάς, ο Αλβέρτης, ο Μπουντούρης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και πολλοί άλλοι, ενώ εκτός απροόπτου θα παραβρεθεί και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου