Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Λίγο από όλα...


*«Ουδέποτε επιδιώξαμε την μη συμμετοχή ομάδας στο πρωτάθλημα», απαντούν κύκλοι της ΚΑΕ Άρης , στις διαρροές από πλευράς Ηρακλή, ότι πήγαν να μπλοκάρουν την επιστροφή της ομάδας στην Α1.


«Το μόνο που πράγματι κάναμε ήταν να ρωτήσουμε ποια ΚΑΕ θα κατέβει στο πρωτάθλημα; Αυτή με το παλιό ΑΦΜ ή με κάποιο καινούριο;». Αυτά ισχυρίζονται στον Άρη. Η κατάσταση όμως μεταξύ των δυο ομάδων πρέπει επειγόντως να εκτονωθεί.
*Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ο Πι Τζέι Τάκερ στον Άρη. Οι άλλοι δυο αμερικανοί δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί πλήρως. Στο μεταξύ ο Ντρούκερ επιμένει ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερο δυάρι. Μάλλον του αρκούν στον «άσο» οι Πίρς και Κουμπούρας.
*Ε, μιας και είναι στην Κωνσταντινούπολη ο Σταυρόπουλος όλο και επιδιώξει να κάνει κάποιο «ψηστήρι»  στον Ντελινικάιτις. Θα πειστεί ο Λιθουανός;
*Ο Σούλης πάντως αυτόν θέλει. Άσχετο αν στον ΠΑΟΚ ψάχθηκαν και με άλλες περιπτώσεις παικτών ώστε να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που τελικά ο "Ντέλι" αρνηθεί να επιστρέψει.
*Έρχεται προσεχώς ο Γκετσέφσκι. Να τον περιμένετε.Τώρα που τέλειωσε το τρέξιμο στο Λιτόχωρο θα εμφανιστεί και ο Σκοπιανός…
*Δεν θέλουν στον Ηρακλή να ξεφύγουν από το μπάτζετ που αρχικά υπολόγισαν για την επόμενη σεζόν. Μετά τον Παπανικολόπουλο ίσως αποκτηθεί ένας ακόμη για την περιφέρεια. Βλέποντας και κάνοντας θα πάει η ομάδα. Θέλει πρώτα να δει ο Πιλαφίδης  κι αν κρίνει ότι υπάρχουν δυσαναπλήρωτα κενά θα κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση.
*Δεν ανησυχούν πάντως στον Ηρακλή με την απόφαση της ΕΕΑ να μην τους δώσει πιστοποιητικό. «Στις 16 Σεπτεμβρίου θα το πάρουν», έλεγε κορυφαίο στέλεχος του ΕΣΑΚΕ! Κάτι παραπάνω θα ήξερε.
*Μπορεί οι ομάδες να αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, σύλλογοι με σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια όπως ο Πανελλήνιος και το Μαρούσι να εμφανίζονται στα πρόθυρα διάλυσης, όμως ο ΕΣΑΚΕ έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά σε ένα θέμα δεν απασχολούσε κανέναν.
*Αυτό της στατιστικής κάλυψης των αγώνων της Α1. Την οποία διοργανώνει άψογα εδώ και 20 χρόνια ο Γαλάνης. Βρήκε λέει καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρεία την στιγμή που δεν ζήτησε από τον Γαλάνη προσφορά. 
*Ε, αφού σου λέει  λύσαμε όλα τα προβλήματα μας, ας δούμε και το θέμα της στατιστικής από το οποίο ουδείς είχε το παραμικρό παράπονο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου