Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπεράσματα…


Καλύτερος του αναμενόμενου εμφανίσθηκε ο Άρης απέναντι στους Ικαρούς στις Σέρρες.


Οι παίκτες του είχαν διάθεση και ομαδικό πνεύμα. Καλές εντυπώσεις άφησαν οι νέοι Χαραλαμπίδης και Βεργίνης. Καλύτερος του αγώνα ήταν ο Μπορόβνιακ. Εξαιρετικός επιθετικά με αδυναμίες στην άμυνα. Φάνηκαν πάλι κάποια μειονεκτήματα, όπως η «τρύπα» που έχει μέσα στην ρακέτα. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στην «φροντ λάιν»…
Πρέπει να κρατήσουμε υπόψη μας το γεγονός ότι ο Τσαιρέλης δείχνει να έχει κερδίσει την εκτίμηση του Ντρούκερ. Εφόσον γίνει προσθήκη ενός ακόμη περιφερειακού, ο Άρης από το «1» ως το «3» θα δυναμώσει πολύ. Θέλει όμως κι έναν ψηλό, ο Ντάνστον δεν έδειξε πως είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά.
Ο ΠΑΟΚ προσεχώς θα έχει στην διάθεση του και τους ΜακΓκραθ και Γκετσέφσκι. Η εικόνα του θα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που είδαμε στα Μαυροσκούφεια. Μάρσαλ και Γκρέι είναι έτοιμοι. Ο Σιμς τον θέλει τον χρόνο του. Ο αμερικανός δεν είναι σούπερ σταρ ούτε πολυσκόρερ έδειξε όμως ότι μπορεί να κάνει πολλές δουλειές σε άμυνα και επίθεση. Ο «Δικέφαλος» στήνει το παιχνίδι του πάνω στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτιμά ότι η μετακίνηση της γραμμής του τριπόντου θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο φέτος. Η 8άδα στην οποία θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ είναι: Γκρέι, Σιμς, Μάρσαλ, ΜακΓκραθ, Γκετσέφσκι, Δέδας, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης. Έτσι προκύπτουν και τα σχόλια περί «ελλιπή πάγκου». Με την οικονομική κατάσταση όμως που επικρατεί και πολλά έκαναν στον «Δικέφαλο». Μοιραία ανοίγει ο δρόμος για κάποια νεαρά παιδιά που θα συμπληρώνουν την 12άδα και θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Γιαννακίδη, Καλλέ, Καλαμπάκα, Αράπη και τα πιτσιρίκια Αμπαρά και Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου