Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:Οπαδός άρπαξε την μπάλα από διαιτητή!



Δυο παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον φιλοξένησε η Θεσσαλονίκη το διήμερο που μας πέρασε. Όσοι τα παρακολουθήσαμε νοιώθουμε «γεμάτοι» καθώς αυτοί οι αγώνες (Ηρακλής-Άρης και ΠΑΟΚ-Μαρούσι), τα είχαν όλα: Τρομερές διακυμάνσεις, mind games στους πάγκους από προπονητές, ένταση , νεύρα αλλά και επεισόδια. Ιδού μερικές από τις στιγμές (κυρίως αυτές που ενδεχομένως δεν καταφέρατε να δείτε), που καταγράψαμε:
 ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ
*Δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης του α΄ ημιχρόνου, οπαδός του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο και λίγο πριν οι διαιτητές μπουν στην φυσούνα, αρπάζει την μπάλα από τα χέρια του Γκόντα και τρέχει προς την μπασκέτα για να βάλει καλάθι!!! Ο Γκόντας μένει απορημένος να κοιτάζει και ο Σταυρόπουλος που ήταν δίπλα ζητάει από τον φίλαθλο να δώσει την μπάλα πίσω!Αυτό θα πει δίψα για μπάσκετ.
*Ο Χάρης Μαρκόπουλος διαμαρτύρεται για βήματα του Μπάγκαριτς. Οι διαιτητές τον «τιμωρούν» με τεχνική και έξαλλος ο Σούλης σπρώχνει τον γιο του προς τον πάγκο πιάνοντας τον από το αυτί!
*Ο Μιλτιάδης Κανώτας, μπαίνει εκνευρισμένος στην αίθουσα Τύπου και ρωτάει από δημοσιογράφο να μάθει πόσο είχε λήξει το σκορ στον α΄ γύρο. Όταν πληροφορείται ότι χάθηκε η διαφορά αποχωρεί παραμιλώντας…
*Συνάδελφος δημοσιογράφος,(ο Κώστας Χαλβατσιώτης) αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, δέχεται φραστική επίθεση από φυλακα του γηπέδου επειδή αργούσε να τελειώσει την δουλειά του! "Εγώ δεν πληρώνομαι υπερωρίες από τον Ερασιτέχνη", φώναζε και κατά το παρελθόν ο ίδιος όταν ξανά είχε δημιουργηθεί θέμα με τον χρόνο κατά τον οποίο τελειώνουν την δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Τύπου. Ανάλογες πιέσεις(από τους φύλακες),δεχόμαστε και στο Αλεξάνδρειο ,ωστόσο εκεί η κατάσταση ακόμη δεν έχει φτάσει στα άκρα.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ
*Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στο Ιβανώφειο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης λαμβάνει θέση στα δημοσιογραφικά. Μετά τα επεισόδια και την επανέναρξη κάθεται σε άλλη γωνιά του γηπέδου. Ένας αστυνομικός του ζητάει να φύγει με τον Οικονομίδη να του απαντάει:«Μα, είμαι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ», παρόλα αυτά ο αστυνομικός είναι αμετάπειστος και του λέει ξανά πως πρέπει να αλλάξει θέση.
*Στα δημοσιογραφικά στην διάρκεια της διακοπής ξεσπάει καυγάς μεταξύ εκπροσώπου της ΚΑΕ Άρης και πρώην προπονητή!
*Ο Δημήτρης Μαρμαρινός συμβουλεύει σε όλους τους συμπαίκτες του στον Ηρακλή να μην συνεχίσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν στις εξέδρες. Ο Χουγκάζ, έχει αντίθετη γνώμη και την εκφράζει πείθοντας τελικά τους παίκτες να παίξουν.
 *Ένας οπαδός του Ηρακλή βρίζει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Γ. Δαμιανίδης για το γεγονός ότι ήρθε με συνοδεία (σωματοφύλακες) στο Ιβανώφειο.
*Ο Γ.Δαμιανίδης στον διάδρομο των αποδυτηρίων ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος σχετικά με το αν έπρεπε να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο ή όχι.
*Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής , Μάκης Σαρλής λίγο πριν από την επανέναρξη του αγώνα, τρέχει στον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ και του ζητάει να φύγουν από το γήπεδο(στο πλαίσιο της εκκένωσης που αποφασίσθηκε) και οι 15 εκπρόσωποι του Άρη.
 *Στην διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας και οπαδών του Ηρακλή, κουκουλοφόρος παίρνει αγκαλιά έναν πυροσβεστήρα και τον αδειάζει προς την πλευρά των αστυνομικών.
*Ραδιοφωνικοί σταθμοί δέχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα απορημένων φίλων του μπάσκετ για τους λόγους που η Κρατική τηλεόραση ΔΕΝ μετέδωσε τον συγκεκριμένο αγώνα. Είχε προγραμματίσει αντίθετα να δείξει τον αγώνα του Κολοσσού τον οποίο επίσης δεν μετέδωσε γιατί λέει δεν πήγε το βαν της ΕΡΤ στην Ρόδο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου