Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:Πρώτο δείγμα θετικό

Μας άρεσε ο Ηρακλής.



Αν αυτό που είδαμε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ενδεικτικό της δυναμικότητας της φετινής ομάδας του Κώστα Πιλαφίδη, τότε με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως το πέρασμα από το Ιβανώφειο δεν θα είναι εύκολο για κανέναν σύλλογο της Α1.
Η παραμονή των Πέτροβιτς, Δέσπου και Λαμπρόπουλου ήταν κίνηση ματ. Ειδικά ο τελευταίος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει για άλλη μια φορά πως είναι παίκτης επιπέδου Α1. Καλές εντυπώσεις άφησε ο αμερικανός , ο Τέρελ Έβερετ, έχει σουτ, βλέπει γήπεδο, έχει καλή ντρίμπλα, έχει έκρηξη...
Λίγα πράγματα έδειξε ο Λιθουανός, ο Ειτουταβίτσιους, που ήταν κάπως νευρικός , όμως ας μην ξεχνάμε ότι έκανε μόλις 7-8 προπονήσεις. Ο λευκός αμερικανός , ο Λιούις δεν είναι το κλασικό σέντερ και για αυτό ο Πιλαφίδης λέει ότι θέλει κι άλλο παίκτη για την ρακέτα. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, καλό σουτ από μέση απόσταση, αμυντικά δεν μπορεί να κριθεί καθώς στο ματς με την ΑΕΚ δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Πάντως, για την ώρα ο Πιλαφίδης, φέρνει στην Θεσσαλονίκη έναν ακόμη λευκό αμερικανό για την θέση "3". Τον Ματ Μπόλντιν, απόφοιτο του Πανεπιστημίου του Γκονζάκα, τον οποίο εκπροσωπεί ο Π.Καπάζογλου.
Μια σημείωση: Το γεγονός ότι ο Ηρακλής έφτασε να προηγείται και με 33 πόντους διαφορά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά οι κυανόλευκοι βάζουν υποψηφιότητα για έξοδο στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ήταν και μια εμφάνιση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Σημείωση δεύτερη: Η ΑΕΚ έπαιζε χωρίς τον Γκράντι. Αυτό όμως δεν είναι ελαφρυντικό για την τραγική εικόνα που παρουσίασε. Στον Ηρακλή μετά το τέλος του αγώνα, έλεγαν με νόημα πως: "Περισσότερο ανταγωνιστικοί ήταν οι Ίκαροι και ο Ερμής Λαγκαδά από ότι η ΑΕΚ".
Πάρτε μια γεύση από το παιχνίδι και δηλώσεις των πρωταγωνιστών αυτού του αγώνα που κυκλοφορεί στο you tube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου