Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Να τα πούμε;»



Υποψιάζεται ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ότι πίσω από τις αποκαλύψεις του «basketnet.gr» για όσα …όμορφα συμβαίνουν στην Ένωση Σωματείων βρίσκεται ο Βασιλακόπουλος. Και η ΑΕΚ. Κι ας μην τολμά να το πει ευθέως. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν μας λέει τίποτα για την ταμπακέρα. Για τους λόγους δηλαδή που χρέωναν ακόμη και τα…καλάντα των παιδιών τα Χριστούγεννα στα έξοδα τους. Ούτε μας εξηγεί αν για το ταξιδιωτικό πρακτορείο που χρησιμοποιούν στελέχη του, διαιτητές κ.α. έγινε κάποιος διαγωνισμός ή όχι. Και ποιο είναι αυτό το πρακτορείο για να χουμε καλό ρώτημα;
Τι να λέμε, εδώ ανακοινώθηκε ως τεράστια θυσία …περικοπής το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν θα ταξιδεύει πλέον «μπίζνες κλας»αλλά θα βολεύεται με την…πλέμπα. Για τις σχέσεις διαπλοκής των ομάδων με την εξουσία του ΕΣΑΚΕ είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν. Όλα έχουν την εξήγηση τους. Το βόλεμα στις μέρες μας είναι μεγάλη υπόθεση. Όλα έχουν την εξήγηση τους και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις τελευταίες εκλογές του ΕΣΑΚΕ κι αυτό έχει την λογική του. Όλα έχουν τα ανταλλάγματα τους. Έτσι είναι αυτά, κάτι δίνεις , κάτι παίρνεις.
Τι ακριβώς δίνουν κάποιοι και τι ακριβώς παίρνουν δεν θα σας το γράψουμε αν και οι περισσότεροι ξέρουν. Γιατί στο κάτω κάτω να χαλάμε την ζαχαρένια μας που έλεγε κι ένας συνάδελφος…Όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου