Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έγινε το αναμενόμενο


Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα αναμετρηθούν σε τελικούς πρωταθλήματος 4 από τις εμπορικές ομάδες του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ και Άρη έχουμε να δούμε σε πλέι οφ από την σεζόν 1998-99. Τεράστια η ευκαιρία – όπως θα σκέφτονταν ακόμη και ο πιο αδαής- για το Ελληνικό πρωτάθλημα να προβάλει την συγκεκριμένη σειρά των αγώνων(συμπεριλαμβανομένου φυσικά και των ντέρμπι Παναθηναϊκού –Ολυμπιακού), κρατώντας στην επικαιρότητα σε ιδιαίτερα υψηλή θέση το μπάσκετ. Παρόλα αυτά η Ελληνική λίγκα αποφάσισε να διεξάγονται τα συγκεκριμένα ματς ταυτόχρονα!!! Την ίδια μέρα. Λες και δεν θα μπορούσαν να παίζουν με μια ημέρα διαφοράς προκειμένου να βγει κερδισμένος είτε ο τηλεθεατής , είτε ο φίλος του μπάσκετ , είτε το ίδιο το άθλημα.
Ακόμη και ο πιο άσχετος πρωτοετής φοιτητής σχολής μάρκετιγκ θα μπορούσε να προτείνει ένα σωρό πράγματα στην προσπάθεια να αναδείξει αυτά τα ματς ως γιορτή του μπάσκετ. Από σποτάκια με την συμμετοχή παικτών στο –τραγικό σχεδιαστικά- σάιτ της διοργανώτριας αρχής, μέχρι διαγωνισμούς , έκτακτες εκπομπές σε συνεργασία με τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα.
Η λογική του «άντε να τελειώνουμε και φέτος» επισκιάζει προφανώς κάθε είδους τέτοιας σκέψης.  
ΥΓ: Πρόεδρε συγχαρητήρια για την τρομερή καινοτομία με τα sms. Αλήθεια, τι έγινε με εκείνη την ρηξικέλευθη πρόταση και εφαρμογή της;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου