Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Feel devotion



Σε ότι αφορά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα που ξεκινάει στην Βαρκελώνη, μερικά πράγματα που θα πρέπει απαραιτήτως να ξέρετε είναι τα εξής:
*Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
Παρασκευή (6 Μαϊου):
Παναθηναϊκός - Σιένα (19:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ  (22:00)
 Κυριακή (8 Μαϊου):
 "Μικρός" τελικός (14:30)
Τελικός (17:30).
*Μην σας παραξενεύει η ώρα του τελικού. Αυτός θα γίνει 5.30 μ.μ. στο"Παλάου Σαν Τζόρντι" της Βαρκελώνης. Ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί τελικός της Ευρωλίγκα τόσο νωρίς.
*Η συνέντευξη τύπου των προπονητών Ομπράντοβιτς, Μπλατ, Πιανιτζάνι, Μολίν καθώς και οι παίκτες όλων των ομάδων θα ξεκινήσει αύριο στη 1 το μεσημέρι.
*Η συνέντευξη θα γίνει στο  Saló de Cent, πρόκειται για νεοκλασικό κτήριο που οι Καταλανοί ονομάζουν ως το «παλαιό διοικητικό Συμβούλιο των Εκατό».
*Στην συνέντευξη τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός του, Δημήτρης Διαμαντίδης, τη Σιένα ο Ριμάντας Καουκέκας, τη Μακάμπι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και τη Ρεάλ ο Φελίπε Ρέγιες.  
*Στο πάνελ της συνέντευξης  θα βρίσκεται επίσης ο Δήμαρχος της Βαρκελώνης Τζόρντι Χερέου αλλά και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
*Στις 5 Μαίου , δηλαδή αύριο ξεκινά το τουρνουά των μικρών ομάδων junior με την χορηγία της NIKE. Στο τουρνουά μετέχουν οι: Ζελέζνικ, ΚΚ Ζάγκρεμπ, Ούλκερ, Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας και μια ομάδα της Κίνας.  
*Για αύριο έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση χορηγού της διοργάνωσης σε ανοικτό γήπεδο της Βαρκελώνης παρουσία εκπροσώπων παικτών από όλες τις ομάδες του φαίναλ φορ.
*Το προσεχές Σάββατο στις 8 μ.μ. θα γίνει το ετήσιο γκαλά της Ευρωλίγκα για την βράβευση των κορυφαίων της σεζόν ώστε να βραβευτεί : η καλύτερη πεντάδα, ο MVP, το ανερχόμενο αστέρι, ο καλύτερος αμυντικός και ο κορυφαίος σκόρερ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Εθνικό Μουσείο Τέχνη της Καταλονίας.
*Το Σάββατο επίσης θα γίνουν αγώνες των «Special Olympics» του Final four με την συμμετοχή ομάδων της Ελλάδος, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Ισπανίας.
*Την ίδια μέρα (Σάββατο 7 Μαΐου), έχει προγραμματιστεί μεγάλο κοντσέρτο υπό  την αιγίδα της Ευρωλίγκα παρουσία των 20 δημοφιλέστερων καλλιτεχνών της Ισπανίας τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της Unicef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου