Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινάει προπονήσεις στο "κλουβί" ο Πανελλήνιος


Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο Πανελλήνιος (ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η νέα μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ, ούτε και οι άνθρωποι που θα απαρτίζουν την νέα διοίκηση),που φέτος θα αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Ιβανώφειο:
«Ως νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, σεβόμενη την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, τους ανθρώπους, τους αγνούς παράγοντες, τα μέλη και τους αθλητές του, δηλώνουμε την απόλυτη συναίσθηση των καθηκόντων που έχουμε αναλάβει. Είμαστε κατά συνέπεια υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε, σε κάθε επίπεδο, την φιλοσοφία του ανθρώπου που κυριολεκτικά αναμόρφωσε σε άριστο βαθμό το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, του Κου Μίνωα Κυριακού.

Αντίθετα με απόψεις που εκφράζονται από ανθρώπους που η μοναδική τους έγνοια είναι τα ίδια οφέλη, η ΄΄ εξυπηρέτηση εννοούμενων συμφερόντων ΄΄, η επισκίαση κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας και η διχόνοια μεταξύ των μελών του ιστορικού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, προχωρούμε πλέον σταθερά με αποκλειστικό στόχο τις αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις του συλλόγου σε πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Έχοντας επιχειρηματική συνείδηση και συγκεκριμένο επενδυτικό προσανατολισμό επιδιώκουμε την αγωνιστική ανάταση της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, μέσα από το ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄ και την ευγενή άμιλλα, σε ένα περιβάλλον καθαρά μπασκετικό.

Κύριο μέλημα της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ είναι η δημιουργία μιας έδρας πρότυπο, όπου οι γονείς με τα παιδιά τους θα δίνουν δυναμικό παρόν. Καλούμε λοιπόν όλο το υγιές φίλαθλο κοινό με την παρουσία του στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, να στηρίξει τη νέα αυτή προσπάθεια και να γιορτάσει μαζί μας παρακολουθώντας όλες τις εκδηλώσεις της ομάδος μας.

Πιστεύουμε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μετατρέψουμε αυτή μας την πίστη στη βεβαιότητα ότι η φετινή χρονιά θα καταδείξει και θα καταγράψει σε όλες τις δράσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ το ήθος, την ευπρέπεια, την ευγένεια, την αγωνιστική άμιλλα, την εξαιρετική γηπεδική ατμόσφαιρα και την επιβράβευση στο νικητή, όπως εξάλλου αρμόζει στη πολύχρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου