Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ - Απέναντι στον Μούλα και τον Ντάριους

Δυο παλιούς του γνώριμους, τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και τον Ντάριους Ουάσιγκτον θα βρει στην Αττάλεια της Τουρκίας ο ΠΑΟΚ στο περιθώριο της συμμετοχής του στο Rixos Cup. Πρόκειται για ένα αξιόλογο τουρνουά στο οποίο μετέχουν πλην του ΠΑΟΚ, η ΚΚ Ζάγκρεμπ, η Ολίμπια Λουμπλιάνας, η Φενερμπαχτσέ και η Τουρκ Τέλεκομ.
Η ΚΚ Ζάγκρεμπ με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς στις τάξεις της τα τελευταία χρόνια κάνει εκπληκτικά βήματα προόδου και φέτος μετέχει στους ομίλους της Ευρωλίγκα ως πρωταθλήτρια Κροατίας.
Η περσινή κυπελλούχος Σλοβενίας, φιναλίστ του Σλοβένικου πρωταθλήματος και φιναλίστ στον τελικό της Αδριατικής λίγκας Ολίμπια Λουμπλιάνας δίνει επίσης το παρών στην Αττάλεια με παίκτες όπως Γιάγκοτνικ, ο Βάρντα , ο Μάρκοτα κ.α. Η Ολίμπια μετέχει και φέτος στους ομίλους της Ευρωλίγκα.
Στους ομίλους της Ευρωλίγκα βρίσκεται και η Φενερμπαχτσέ του Νέβεν Σπάχια. Στο ρόστερ της υπάρχουν οι διεθνείς Πρέλντζιτς, Μάρκο Τόμας , Ούκιτς, Μπογκντάνοβιτς, Σαβάς κ.α.
Ενισχυμένη την φετινή σεζόν είναι και η Τουρκ Τέλεκομ που απέκτησε τον πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ και του Άρη, Ντάριους Ουάσιγκτον. Εκεί παίζει κι ο Κάσπαρς Καμπάλα αλλά και ο διεθνής Λιθουανός Σίμας Γιασάιτις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου