Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γκίντενς η παέλια και η Βαλένθια

Μάλλον τραυματική ήταν η εμπειρία του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζέι Άρ Γκίντενς από την συνεργασία του με την Βαλένθια. Ουσιαστικά ο 26χρονος φόργουορντ δεν αγωνίσθηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι με την Ισπανική ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γκίντενς μετακόμισε από την Πρόκομ (με την οποία αγωνίσθηκε σε 10 παιχνίδια της Ευρωλίγκα, με μέσο όρο 9 π. ανά ματς) τον Ιανουάριο. 17 μέρες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του , η Βαλένθια ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας μαζί του. Ειπώθηκε πως ο παίκτης ήρθε υπέρβαρος, ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δυσανασχέτησε-σύμφωνα με ισπανικές εφημερίδες- για τις αναρτήσεις του αμερικανού στο twitter! Ο αμερικανός ανέβαζε φωτογραφίες με τα γεύματα του που ήταν πλούσια σε λιπαρές τροφές, γεγονός που αύξησε την ένταση μεταξύ συλλόγου και παίκτη!
Ο ίδιος ο Γκίντενς αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Βαλένθια σε συνέντευξη που παραχώρησε:«Είχα περάσει τις εξετάσεις και τις δοκιμές όταν υπέγραψα συμβόλαιο». Τέθηκε θέμα κακής του διατροφής και κατηγορήθηκε πως όσο βρίσκονταν στην Ισπανία το μενού του περιελάμβανε την παραδοσιακή παέλια και χάμπουργκερς.
«Ξέρω ότι η διατροφή μου δεν είναι τέλεια, πολλές φορές ήμουν τόσο κουρασμένος από τις προπονήσεις που έτρωγα στο ξενοδοχείο ζητώντας ρουμ σέρβις και η παέλια ήταν στο μενού…». Ο ίδιος ο Γκίντενς ισχυρίσθηκε πως το θέμα του φαγητού ήταν πρόφαση για να τον αντικαταστήσουν. Στον ΠΑΟΚ θα χει μια 2η ευκαιρία την οποία στον «δικέφαλο» εύχονται να μην κλοτσήσει. Ο αμερικανός έρχεται με ετήσιο συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου