Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: Η αμοιβαία εκτίμηση των προέδρων


Τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι κοινά ως προς το θέμα των τηλεοπτικών εσόδων. Η σύμπραξη τους έγινε ευκολότερη υπόθεση από την στιγμή που στην προεδρία του ΠΑΟΚ είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Για όσους δεν το ξέρουν να σας ενημερώσουμε ότι οι σχέσεις Δαμιανίδη-Πρέλεβιτς είναι πολύ καλές. Υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δυο εδώ και πολλά χρόνια. Καμία σχέση με το περσινό δίδυμο Δαμιανίδη-Κανώτα όπου ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλο. Κάπως έτσι λοιπόν η απόφαση για να αναλάβουν δράση έγινε ακόμη πιο εύκολη.
*Νεότερες πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ΠΑΟΚ και Άρης διαπραγματεύθηκαν από κοινού και με την ΕΤ3…
ΥΓ1: Απορούν ξανά εκπρόσωποι ομάδων. Πως είναι δυνατόν λένε να δίνει η ΕΡΤ τόσα λεφτά για το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ να δίνονται ψίχουλα. Ως μπάσκετ φέρνεις λεφτά μέσω του τζόγου; Δεν φέρνεις. Το ποδόσφαιρο φέρνει; Η απάντηση είναι καταφατική. Η επιλογή της τζογοποίησης του αθλητισμού από τους αρμόδιους φορείς είναι ξεκάθαρη.
ΥΓ2: Να λοιπόν που ο ΕΣΑΚΕ και τα σωματεία στο σύνολο τους ψήφισαν υπέρ της αναβολής. Πρόκειται για τον ίδιο ΕΣΑΚΕ και τα ίδια σωματεία που πέρσι τέτοια εποχή κυνήγησαν λυσσαλέα μια πιθανή αναβολή με αφορμή τα αιτήματα του ΠΣΑΚ αποφασίζοντας την πάση θυσία έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όταν θίγεται η «τσέπη» του εκάστοτε συλλόγου χοντραίνει το παιχνίδι να υποθέσουμε; Μάλλον.
ΥΓ3:Αναβολές έπρεπε να έχουν από καιρό προταθεί από τα ίδια τα σωματεία. Εκτός κι αν θεωρούν ότι το προϊόν στο οποίο υποτίθεται πως επενδύουν , εξυπηρετείται με την διοργάνωση ενός πρωταθλήματος στο οποίο παρατηρούνται συχνά φαινόμενα βίας χωρίς κανείς να κάνει κάτι για αυτό. Εκτός κι αν θεωρούν ότι εξυπηρετείται το προϊόν από την διοργάνωση ενός κυπέλλου Ελλάδος στην μορφή που αυτό έχει σήμερα…
ΥΓ4: Γιατί να θέλει η Καβάλα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;Με "εξυπηρετήσεις" ανέβηκε στην Α1, "εξυπηρετήσεις" κάνει.Μήπως μάτωσε για να ανέβει κατηγορία; Μέσω αλχημειών ανέβηκε με το ασανσέρ και αγοράς ΑΦΜ από το Πανόραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου