Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ-Σάρισα: «Εξαπατηθήκαμε...»


Δεν υπάρχει περίπτωση η «Σάρισα» να βοηθήσει την ΚΑΕ Άρης οικονομικά σε αυτή την φάση. Υπάρχει δυσαρέσκεια και μάλιστα έντονη για χειρισμούς της διοίκησης. Μέλη της έλεγαν πρόσφατα ότι αισθάνονταν πως «εξαπατήθηκαν» γιατί άλλη εικόνα είχαν για τα οικονομικά της ΚΑΕ κι άλλη αντιλήφθηκαν πως ήταν η πραγματική κατάσταση της ομάδας. Βέβαια, από όσο ξέρουμε , στελέχη της Σάρισα, μετείχαν στο δ.σ. της ΚΑΕ. Πότε και πώς εξαπατήθηκαν;
Το άσχημο είναι ,πως αυτά τα παράπονα απλώς μεταφέρονται ενώ ίσως θα έπρεπε ευθέως και επισήμως να δημοσιοποιηθούν. Υπάρχει επίσης δυσαρέσκεια για το γεγονός πως δεν εκτιμήθηκε η οικονομική τους συμβολή αλλά ότι τα άκουσαν κι από πάνω κάποια μέλη τους επειδή συμμετείχαν στην απόφαση της πρόσληψης του Σούμποτιτς. Οι εξελίξεις θα τρέξουν από αύριο και τίποτα δεν μας προϊδεάζει πως η κατάσταση στην ΚΑΕ δεν καλυτερέψει στα διοικητικά.
ΥΓ: Αυτό που έγινε με την οδική μετάβαση της ομάδας του Άρη στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ντροπή για όλους τους παράγοντες του και πολύ περισσότερο για την νυν διοίκηση. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να διευκολύνει ταμειακά την ΚΑΕ για το ταξίδι. Ίσως κάποιοι να θέλουν να αναγκάσουν κάποιους να ασχοληθούν επιτέλους με το (σοβαρό) πρόβλημα της ΚΑΕ. Ίσως θεώρησαν πως αυτό (της μετακίνησης με λεωφορείο)το γεγονός αφυπνίσει κάποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου