Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πρωτάθλημα 42…ιντσών



Στο Ίκαρος- Παναθηναϊκός, στο γήπεδο της Γλυφάδας, διαβάσαμε ότι στο ημίχρονο υποχώρησε από την οροφή μια πλαστική βέργα η οποία παραλίγο να πέσει σε κεφάλια ανυποψίαστων φίλων του μπάσκετ…
Στο Ελληνικό , στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη δεν λειτουργούσαν(ξανά) χρονόμετρα και ηλεκτρονικοί πίνακες!!!. Όλα στην εντέλεια δηλαδή, σύμφωνα με το… γράμμα του νόμου, όλα καλώς καμωμένα σύμφωνα με τον άρτιο κανονισμού του ΕΣΑΚΕ που (ξανά)θυμίζουμε αναφέρει τα εξής:«Σε κάθε γήπεδο θα πρέπει να υπάρχει ένα τουλάχιστον βίντεο γουόλ επαρκών διαστάσεων , από το οποίο θα προβάλλονται μηνύματα κατά της βίας και άλλα spots κοινωνικού χαρακτήρα. Θα πρέπει να υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Τύπου, εξοπλισμένη με τηλεφωνικές συσκευές, με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε θέση, με σύνδεση ADSL στο διαδύκτιο και ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης 1ΜΒ»!!!
Στη αίθουσα Τύπου θα πρέπει επίσης να υπάρχει: «Υψηλή ποιότητα ήχου (με σύστημα διανομής ήχου APHEX)και δυο ασύρματα μικρόφωνα». Θα πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένη με: «έναν γρήγορο εκτυπωτή ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και δυο fax με υπεραστική σύνδεση(τα τέλη καλύπτονται από την ΚΑΕ)»!!!
Σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό θα πρέπει να υπάρχουν τηλεοράσεις 42 ιντσών στα αποδυτήρια των διαιτητών, στην αίθουσα Τύπου και στα αποδυτήρια των δυο ομάδων! Ο κανονισμός αναφέρει επίσης ρητά:«Θα πρέπει να το κάθε γήπεδο να διαθέτει χώρο φιλοξενίας VIP με τηλεόραση 42 ιντσών και μηχάνημα DVD , όπως και υπηρεσίες catering».
Ο πρόεδρος της λίγκας, όμως θεωρεί ότι για τα περισσότερα δεινά του Ελληνικού μπάσκετ, φταίνε οι διαιτητές. Αυτά είπε μεταξύ άλλων πρόσφατα και στον Μπιτζαξή. Και χθες, επικοινώνησε με μέλος της ΚΕΔ και έκανε  φρικτά  παράπονα για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ!
Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι προετοιμασίες για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Στο Ρεάλ- Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί έκαναν τηλεοπτικά σποτάκια με τους παίκτες των δυο ομάδων να παίζουν ποδόσφαιρο, στο δικό μας ντέρμπι , σε ένα παιχνίδι με την παρουσία δυο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ασχολούμαστε με το αν θα μπει δίχτυ προστασίας για τα αντικείμενα. Καλά τα είπε πρόσφατα ο Γκέκος για την ΑΕΚ και θα ήταν ακόμη πιο εύστοχος (αν και δεν τιμά κανέναν μας) αν γενικολογώντας  συμπεριλάμβανε και την διοργάνωση του Ελληνικού πρωταθλήματος στον γνωστό χαρακτηρισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου