Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Φαρσοκωμωδία στο Ιβανώφειο με φόντο την νέα λίγκα



Την δική του επανάσταση ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ , Βασίλης Οικονομίδης με στόχο να αποτρέψει τα σχέδια του μέχρι πρότινος άσπονδου φίλου , Γιώργου Βασιλακόπουλου, που σχετίζονται με την υλοποίηση μιας καινούριας λίγκας.
Ο εκνευρισμός του κ. Οικονομίδη με αφορμή την νέα αυτή προοπτική έχει καταγραφεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί το τελευταίο διάστημα κατασυκοφαντεί τις προθέσεις Βασιλακόπουλου. Θα τον παραδεχόμασταν βέβαια αν ύψωνε ανάστημα σε τόσες και τόσες περιπτώσεις κατά τις οποίες ενέργειες της Ομοσπονδίας του μπάσκετ στο παρελθόν συνέβαλαν στην απαξίωση του πρωταθλήματος, όμως τώρα οι λόγοι της δυσαρέσκειας του είναι τόσο προφανείς και ξεκάθαροι σαν το τρεχούμενο νερό της πηγής.
Στο περιθώριο του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ, στην ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Προεστός έκανε ένα σχόλιο για την νέα λίγκα και έπλεξε το εγκώμιο του Βασιλακόπουλου. Ο Οικονομίδης, που ήταν παρών στο γήπεδο, το έμαθε και δεν μπορούσε να το χωνέψει. Κάποια στιγμή επιχείρησε να μετακινηθεί σε άλλη πλευρά του γηπέδου όμως τον εμπόδισαν αστυνομικές δυνάμεις, που δεν αντιλήφθηκαν την ιδιότητα του:«Εγώ κάνω το πρωτάθλημα», άρχισε να τους φωνάζει. Τελικά ο συνεργάτης του κ. Οικονομίδη στον ΕΣΑΚΕ κ. Νικολακόπουλος, προσέγγισε (άραγε με ποιο δικαίωμα;) το σημείο στο οποίο έκανε την μετάδοση ο συνάδελφος Νίκος Καραγιώργης μαζί με τον Γ. Προεστό , φωνάζοντας τους:«Τι είπατε και εκνευρίσατε τον πρόεδρο;»!!!
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ όμως, δεν έμεινε εκεί. Επικοινώνησε με εκπροσώπους της ΕΡΤ(τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα) και έκανε και εκεί τα παράπονα του. Κι όλα αυτά γιατί ο Προεστός τόλμησε να πει την γνώμη του για μια νέα λίγκα!
 Ρε πρόεδρε, λίγη από αυτή την ενέργεια αν ξόδευες και στο παρελθόν για άλλα ζητήματα κάτι θα είχε κερδίσει το μπάσκετ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου