Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δεν σε θέλει η Ευρωλίγκα με 400 εισιτήρια



Κρίμα κι άδικο μετά από την επιτυχία του ΠΑΟΚ(επέστρεψε στην 3η θέση μετά από 12 χρόνια), να βγάζουμε γκρίνια όμως είναι εξίσου άδικο για τον σύλλογο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να κρίνεται η 3η θέση και η ΚΑΕ να μην κόβει ούτε 1.000 εισιτήρια. Και να έχεις τον κάθε μπούφο να σου λέει «θέλω Ευρωλίγκα». Ευρωλίγκα πώς; Με τι; Έχουν δει τι εισιτήρια κόβουν οι ομάδες της Ευρωλίγκα στα γήπεδα τους; Τα ίδια λέγαμε και για τον Άρη ο κόσμος του οποίου ειδικά τον 2ο χρόνο της παρουσίας του στην κορυφαία διοργάνωση γύρισε την πλάτη στην ομάδα.
Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Άρης την τελευταία 10αετία είχε επιτυχίες. Σήκωσε ένα κύπελλο Ελλάδος, πήγε ξανά σε τελικό κυπέλλου (και τον έχασε στο Ηράκλειο από τον ΠΑΟ), πήγε σε ένα τελικό ULEB cup, βγήκε 3ος για δυο σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ την τελευταία 10αετία δεν υπήρχε πουθενά αγωνιστικά και διοικητικά. Η πλειοψηφία του κόσμου σταμάτησε να ασχολείται με το μπάσκετ, ίσως επειδή απαξιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Τώρα όμως, πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν. Αν θέλουν τον ΠΑΟΚ «μικρό» και «κομπάρσο» (γιατί όταν κόβεις 450 εισιτήρια σε ματς που κρίνεται η 3η θέση με τον Κολοσσό αυτό θα παραμείνεις) ή αν πράγματι υπάρχει δίψα και κίνητρο για κάτι παραπάνω. Επιτυχίες όπως η φετινή (αν και αμφιβάλλουμε αν κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η 3η θέση ισοδυναμεί με άθλο για αυτόν τον ΠΑΟΚ), δεν επαναλαμβάνονται εύκολα εκτός κι αν τύχουν υποστήριξης και συμπαράστασης από τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου