Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Να προταθεί η Θεσσαλονίκη



"Η νέα μορφή που λαμβάνει η προκριματική φάση της Ευρωλίγκα ομολογουμένως παρουσιάζει ενδιαφέρον και πιθανότατα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης (εφόσον βέβαια παραμείνει το βαθμολογικό τοπίο ως έχει και ο ΠΑΟΚ με τον Αρη εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα).
Από τη στιγμή κατά την οποία οι αγώνες της προκριματικής φάσης λαμβάνουν τη μορφή final-8 και θα διεξαχθούν σε μια πόλη έκαστος, θα ήταν εξαιρετικό το να προταθεί η περίπτωση της Θεσσαλονίκης ώστε να διεξαχθούν τα ματς του ενός ομίλου: Είτε στο κλειστό του ΠΑΟΚ είτε στο Αλεξάνδρειο.
Μόνο κακή περίπτωση δεν θα ήταν για μια πόλη, που αποδεδειγμένα λατρεύει το μπάσκετ, το να βιώνει την προσπάθεια μιας ομάδας της για επιστροφή στην Ευρωλίγκα και ταυτόχρονα «να ζει και να αναπνέει» επί ένα τριήμερο σε καθαρά μπασκετικούς ρυθμούς και μάλιστα σε διοργάνωση ανταγωνιστική και υψηλού επιπέδου.
Αυτό είναι κάτι που αποτελεί την προσωπική μας επιθυμία και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ούτε το τι έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες ούτε το τι σκέπτεται η Ευρωλίγκα. Ούτε φυσικά μπορούμε μέσα σε όλ' αυτά να μη συνυπολογίσουμε και το οικονομικό κομμάτι, που ασφαλώς είναι σημαντικό, ειδικά στη σημερινή εποχή.
Πάντως, ομολογουμένως θα ήταν εξαιρετική περίπτωση και μακάρι να συμβεί τελικά..."
Του:Νίκου Μπουρλάκη(Goalnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου