Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Στιγμές της 2ης αγωνιστικής

Τις πρώτες τους νίκες πανηγύρισαν Άρης και ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το «olabasket», φωτίζει στιγμές , από προσκήνιο και παρασκήνιο που σχετίζονται κυρίως με τις αναμετρήσεις Άρης-Πανελλήνιος και ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Στα αξιοσημείωτα αυτών των αγώνων ξεχωρίζουμε:
*Την απόφαση του Ντρούκερ να μην χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ενώ παρά την μέτρια παρουσία του Χαραλαμπίδη , λίγο έπαιξε και ο Σλούκας.
*Την καλή εμφάνιση του Τσαιρέλη.
*Την μη συμμετοχή , σε ένα ακόμη παιχνίδι του Σκορδίλη.
*Τις δηλώσεις του Νίκου Χατζηβρέττα μετά το παιχνίδι σχετικά με την απεργία: «Όταν δίνεις τον λόγο σου πρέπει να τον κρατάς, δεν παίρνεις την ψήφο σου πίσω».
*Την απόφαση της διοίκησης μετά το παιχνίδι σχετικά με το θέμα των αλλαγών (Πιρς και Ντάνστον). Αυτή αναφέρει ότι ο Άρης θα πάει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με την ίδια σύνθεση.
*Το «κρύο» γήπεδο στο κλειστό της Λαμίας. Ο Πανελλήνιος πάει να μετατραπεί σε μια ομάδα χωρίς ταυτότητα.
*Την καλή προσέλευση του κόσμου στο κλειστό της Πυλαίας. Περίπου 3.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ (ορμώμενοι και από το θετικό αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο στο ματς με τον Εργοτέλη) , έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες.
*Την απόφαση των διαιτητών να γράψουν στο φύλλο αγώνα ότι οι οπαδοί αποδοκίμασαν τρεις φορές τον ΕΣΑΚΕ. Στην πραγματικότητα αποδοκιμάσθηκε ο ΕΣΑΚΕ μια φορά με ένα σύνθημα. Τι πρεμούρα λοιπόν ήταν αυτή; Εκτός κι αν έπρεπε να γραφτεί προς … «γνώσιν και συμμόρφωση». Δεν τσεκάραμε πάντως αν ο κ. Οικονονίδης, που ήταν παρών, κατέβηκε πάλι(όπως πάντα συνηθίζει) στα αποδυτήρια των διαιτητών.
*Την καλή εμφάνιση του Μιχάλη Γιανακίδη. Εξαιρετικός στο α΄ ημίχρονο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ. 
*Την κακή απόδοση του αμερικανού του Ηρακλή, Τέρελ Έβερετ. Λες και έπαιζε για την πάρτη του. Σε αυτόν πήγαινε και η σπόντα του Πιλαφίδη περί street ball, που έπαιζε η ομάδα του.
*Στην απόφαση λίγων οπαδών του Ηρακλή να πάνε στο Ιβανώφειο και να αποδοκιμάσουν παίκτες της ομάδας για την ήττα! Ο Ηρακλής είναι μια καινούρια ομάδα με καλαθοσφαιριστές που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους ακόμη. Με τέτοιες ενέργειες, δεν μπορεί να βοηθηθεί το τμήμα. Χρειάζεται υπομονή.
*Την απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ κ. Κανώτα, να πλησιάσει τον Βασίλη Οικονομίδη στο περιθώριο του αγώνα και να του επισημάνει ότι ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο, θα πρέπει η ομάδα του ΠΑΟΚ και η διοίκηση του να έχουν την απαραίτητη προστασία.
*Το χειροκρότημα των Παοκτσήδων στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου